Loading...';

miercuri, 14 iulie 2010

Care sunt riscurile pentru sanatate asociate cu surplusul de greutate ?

O sesime din populatia mondiala este supraponderala sau sufera de obezitate avertizeaza Federatia Mondiala a Inimii, cu sediul la Geneva.Statisticile Asociatiei Romane de Endocrinologie arata ca un sfert dintre romani sunt obezi si 64% sunt supraponderali.Exista trei solutii
Slabire
Ingrasare
Mentinere
Studii realizate in domeniul sanatatii au demostrat ca obezitatea este ascociata cu cisturi semnificative pentru ingrijirea sanatatii precum vizite la medic, spitalizare, medicamente; reducand surplusul de greutate, aceste costuri pot scadea dramatic.Supraponderabilitatea si obezitatea dubleaza riscul deceselor.
Patagoniile cel mai frecvent asociate cu obezitatea sunt :
Boli de inima
Hipertensiune arteriala
OsteoartritaAfectiuni ale vezicii biliare
Activitate sexuala scazuta
Tulburari de somn
DepresiiColesterolul
Diabetul zaharat
Anumite tipuri de cancer
Sursa : Asociatia Americana a Obezilor

Slabeste folosind capsule soft gel


CAPSULELE PE BAZA DE GEL CONTIN O SELECTIE PE BAZA DE PLANTE NATURALE,CE AJUTA CE AJUTA LA PIERDEREA KILOGRAMELOR,CONTIN EXTRACTE ACTIVE DE SEMINTE SI FRUNZE DE LOTUS.

NU ARE CA EFECTE ADVERSE DIAREEA SAU REINGRASAREA.VETI OBTINE REZULTATE DEOSEBITE CU AJUTORUL ACESTUI PRODUS.

MOD DE UTILIZARE 1 CAPSULA PE ZI DUPA MICUL DEJUN.A NU SE LUA MAI MULT DE 1 CAPSULA PE ZI.ACEST PRODUS NU INLOCUIESTE TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL DVS .

PRECAUTII,ESTE CONTRAINDICAT PERSOANELOR INSARCINATE SAU CELOR DEPISTATI CU BOLI CARDIOVASCULARE,DIABETICI.
Pentru relatii sau comenzi : 0757226655
Atentie: Pe asa zisa piata a desfacerii de asemenea produse naturale deja au aparut si "clone" ale produselor originale.Pentru ca produsul sa fie original el trebuie sa vina insotit de o mica reteta pe durata unei perioade de administrare.